viernes, 11 de abril de 2014

Tot preparat per a Sant Jordi 2014/ Todo preparado para Sant Jordi 2014


Ja tenim aquí la nova col·lecció per a aquest Sant Jordi: punts de llibre il·lustrats! 
Ya tenemos aquí la nueva colección  para  este Sant Jordi: puntos de libro ilustrados!
 
Es tracta de punts de llibre molt especials:  la il·lustració comença a la part del davant i acaba per darrere. Si n’ajunteu dos, un de cara i l'altre pel dors, hi podreu trobar un cor amagat!


Se trata de unos puntos de libro muy especiales:  la ilustración empieza en la parte de delante y acaba por detrás. Si juntais dos, uno de cara y el otro por el dorso, podreis encontrar un corazón escondido!
 

Podeu fer les vostres comandes directament al mail martacomas@gmail.com
o enviant-me un missatge privat a través de facebook. El preu de cada punt és només de 1euro.

 Podeis hacer vuestros pedidos directamente en el mail martacomas@gmail.com o enviando un mensaje privado por facebook. El precio de cada punto es tan solo de  1 euro.
El dia de Sant Jordi, a més, podreu trobar els meus productes a algunes paradetes de la ciutat. Els punts de llibre es vendran a la parada de l'esplai Món jove de Gràcia  i  de l'esplai Josepets de Gràcia

El dia de Sant Jordi, además, podreis encontrar mis productos en algunes paradetas de la ciudad. Los puntos de libro se venderan en la parada  del esplai Mundo joven de Gracia y del esplai Josepets de GraciaEspero que us agradin molt i que passeu un feliç Sant Jordi!
Espero que os gusten y que paséis un feliz Sant Jordi!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario