ABCD- Abecedari de fusta a mà / ABCD- Abecedario de madera a mano.

Ja hem tingut la primera reunió per testar el nou projecte. Pinta molt bé. Han sortit algunes millores i algunes idees interessants. 

Ya hemos tenido la primera reunión para testar el nuevo proyecto. Pinta muy bien. Han surgido algunas mejoras y algunas ideas interesantes. I per acabar el mes de febrer, una de les làmines més estimades. El nostre ABCD. Ideal per ensenyar els nens a llegir de forma divertida, tot jugant, i també decorant l'habitació.
mides: 30 x 40 cm, preu: 15 euros -  DIN A3, preu: 15 euros.
- per altres mides, consultar per gmail (martacomasm@gmail.com).

Y para terminar el mes de febrero, una de las láminas más queridas. Nuestro ABCD. Ideal para enseñar a leer a los niños de forma divertida, jugando, i a la vez, decorar la habitación. 

- medidas: 30 x 40 cm, precio: 15 euros - DIN A3, precio 15 euros.
- para otras medidas consultar por gmail (martacomasm@gmail.com).Avui, més novetats del nostre projecte educatiu ABCD. Per fi tenim la caixa acabada amb un nou disseny millorat. Ara estem valorant les suggerències de la reunió amb els educadors per retocar algunes lletres. Sííí, ja ho sé, anem lentes, però és que són moltes coses i les hores vooolen....

Hoy, más novedades de nuestro proyecto educativo ABCD. Por fin tenemos la caja terminada con un diseño mejorado. Ahora estamos valorando las sugerencias de la reunión con educadores para retocar algunas letras. Sííí. ya lo sé, vamos lentas, pero es que son muchas cosas y las horas vueeelan….. 
PROPOSTES DE NOMS AMB EL NOSTRE ABCD DE FUSTA:
(Si vols algun nom en especial, envia'n-s un gmail i el publicarem)

PROPUESTAS DE NOMBRES CON NUESTRO ABCD DE MADERA:
(Si quieres algún nombre en especial, mándanos un gmail y lo publicaremos)A Instagram @marta_comasm trobareu molts mes noms de model.
A Instagram @marta_comasm encontraréis muchos más nombres de ejemplo.


No hay comentarios:

Publicar un comentario